KVK levelező Óbuda

Óbudai Egyetem Villamosmérnök levelező Óbuda

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  Belépés  
Ha kérhetem, mindenki töltse ki a profilját!
Linkek
Villanytan videók
Villamosságtan honlap
KVK-MAI Oktatási Portál
Mark my professor
Elearning Óbuda
Dropbox
Image hosted by servimg.com
Image hosted by servimg.com
Neptun
Máj. 2012
Hétf.Kedd.Szer.Csüt.Pént.Szomb.Vas.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar

Share | 

Villamosságtan III.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5
SzerzőÜzenet
Vajda Imre
Admin

Hozzászólások száma: 428

TémanyitásTéma: Re: Villamosságtan III.   Pént. Jan. 06, 2012 9:11 pm

Kalmus Péter írta:
petya83 írta:
Vajda Imre írta:
Kalmus Péter írta:
Vajda Imre írta:
egyébként azért lett kevesebb a pontom mert nem rajzoltam le a szuperpoziciót t=+0-ban és áll.állapotban úgyhogy a vizsgán rajzoljatok mert a feladatom teljesen jó volt és a 20 pont helyett 5 pontot adtak.
Jó hogy ott voltam mert mondtam ha csak erre van szükség akkor most itt fejből lerajzolom hogy elhiggye.Erre azt mondta rajzoljam le ha kondi van a tekercs helyett kb. 2 perc alatt lerajzoltam neki és adott még 4pontot hogy 5ös legyen.

Igen, tudom. Én pontosan 25 pontot veszítettem csak a kapkodás, dekoncentráltság és az idegesség miatt. Ebből 15-öt azzal, hogy a legvégén gyorsan átfutottam mindent, és kapkodva egy jó megoldást rosszra javítottam, 5-öt azzal, hogy nem olvastam végig egy feladatot, 5-öt azzal, hogy egy kisebb számot nagyobbnak ítéltem, mint egy nagyobbat. No Lehet, hogy még egyszer megírom, mert ez úgy gondolom, hogy nem a valóságot tükrözi! Persze ez az én hibám...

Szerintem nem érdemes, senki nem fogja megkérdezni tőled hogy hanyas volt a villtan 3 vizsgád mikor átadod a diplomádat. Én a villtan 2 nél voltam ugyanígy mint te. De hidd el nem érdemes emésztened emiatt magad. Lényeg hogy tudod hogy tudod. Az igazság meg az hogy nem vagyunk 20-évesek és nekünk másra is kell gondolnunk sem mint hogy csak a tanulással foglalkozzunk és már-már az idő is az ellenségünk mivel nem jár olyan gyorsan az agyunk mint 20-évesen.
Csináld meg a matek 3-at most az a fontos.Aztán jöhet a köv félév.

éS MEGINT iMRÉNEK VAN IGAZA.

Jól van, majd holnapra talán kiheverem. Tudom, hogy egy 3-as nem a világvége, inkább dühös vagyok magamra.

Feleslegesen ne kínozd magad a maximumra való törekvéssel, hidd el nem érdemes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
petya83

Hozzászólások száma: 299

TémanyitásTéma: Re: Villamosságtan III.   Pént. Jan. 06, 2012 9:52 pm

Vajda Imre írta:
Kalmus Péter írta:
petya83 írta:
Vajda Imre írta:
Kalmus Péter írta:
Vajda Imre írta:
egyébként azért lett kevesebb a pontom mert nem rajzoltam le a szuperpoziciót t=+0-ban és áll.állapotban úgyhogy a vizsgán rajzoljatok mert a feladatom teljesen jó volt és a 20 pont helyett 5 pontot adtak.
Jó hogy ott voltam mert mondtam ha csak erre van szükség akkor most itt fejből lerajzolom hogy elhiggye.Erre azt mondta rajzoljam le ha kondi van a tekercs helyett kb. 2 perc alatt lerajzoltam neki és adott még 4pontot hogy 5ös legyen.

Igen, tudom. Én pontosan 25 pontot veszítettem csak a kapkodás, dekoncentráltság és az idegesség miatt. Ebből 15-öt azzal, hogy a legvégén gyorsan átfutottam mindent, és kapkodva egy jó megoldást rosszra javítottam, 5-öt azzal, hogy nem olvastam végig egy feladatot, 5-öt azzal, hogy egy kisebb számot nagyobbnak ítéltem, mint egy nagyobbat. No Lehet, hogy még egyszer megírom, mert ez úgy gondolom, hogy nem a valóságot tükrözi! Persze ez az én hibám...

Szerintem nem érdemes, senki nem fogja megkérdezni tőled hogy hanyas volt a villtan 3 vizsgád mikor átadod a diplomádat. Én a villtan 2 nél voltam ugyanígy mint te. De hidd el nem érdemes emésztened emiatt magad. Lényeg hogy tudod hogy tudod. Az igazság meg az hogy nem vagyunk 20-évesek és nekünk másra is kell gondolnunk sem mint hogy csak a tanulással foglalkozzunk és már-már az idő is az ellenségünk mivel nem jár olyan gyorsan az agyunk mint 20-évesen.
Csináld meg a matek 3-at most az a fontos.Aztán jöhet a köv félév.

Megvan nem? Akkor? Ne idegesítsd magad. Sokak csak a 2-esre mannek hiába tudják.Ha már görbül megvan és a kutya nem nézi.

éS MEGINT iMRÉNEK VAN IGAZA.

Jól van, majd holnapra talán kiheverem. Tudom, hogy egy 3-as nem a világvége, inkább dühös vagyok magamra.

Feleslegesen ne kínozd magad a maximumra való törekvéssel, hidd el nem érdemes.

AntalZé
Admin

Hozzászólások száma: 274

TémanyitásTéma: Re: Villamosságtan III.   Csüt. Jan. 19, 2012 7:47 pm

Ki jön holnap? Nem tudom megnyitni a neptunt.

Szerintetek mi lesz holnap?
Felhasználó profiljának megtekintése http://kvklevobuda.hungarianforum.net
Vajda Imre
Admin

Hozzászólások száma: 428

TémanyitásTéma: Re: Villamosságtan III.   Pént. Jan. 20, 2012 4:04 am

AntalZé írta:
Ki jön holnap? Nem tudom megnyitni a neptunt.

Szerintetek mi lesz holnap?

https://neptunweb.uni-obuda.hu/H@II6@+0/login.aspx

itt próbáld megnyitni!
Vicktoria

Hozzászólások száma: 7

TémanyitásTéma: Re: Villamosságtan III.   Kedd. Jan. 24, 2012 4:42 pm

Sziasztok,

Én tegnap túlestem a villany 3 vizsgán, meg is lett(külön időpontban írtam meg a nappalisokkal, mert pénteken már dolgozom).
De akik pénteken jönnek vizsgázni, azok nagy valószínűséggel azt a sort kapják +, mint én.
A feladatokat szó szerint nem jegyeztem meg, de jellegre olyanok voltak, mint az aktuális tankönyvekből a következők:
-A helygörbés szertkesztgetős p=0, p=2, stb-TK/146/12. Ha jól emlékszem, mindegyik Z=10 ohm.Meg volt adva a teljesítmény tényező & annak alapján kellett kiszámolpni a hatásos teljesítményt, ill. a hozzá tartozó áramerősséget.
-Bode-diagram: TK/42/6, de itt még megkérdezték, h omega=20 r/s esetén mennyi lesz Ukimeneti, ha Ubemeneti=100V
-A tranziens jelenségekből az egyenáramos: TK/48/9
A váltóáramos rész pedig:83/24,25.

Sok sikert mindenkinek!Smile

Villamosságtan III.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5