| Máj. 2012 | | Hétf. | Kedd. | Szer. | Csüt. | Pént. | Szomb. | Vas. |
|---|
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | Calendar |
|
| | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Vajda Imre Admin

Hozzászólások száma: 428 Join date: 2011. Jan. 15. Age: 43 Tartózkodási hely: Budapest
 | Téma: Re: Villamosságtan III. Pént. Jan. 06, 2012 9:11 pm | |
| | Kalmus Péter írta: | | petya83 írta: | | Vajda Imre írta: | | Kalmus Péter írta: | | Vajda Imre írta: | egyébként azért lett kevesebb a pontom mert nem rajzoltam le a szuperpoziciót t=+0-ban és áll.állapotban úgyhogy a vizsgán rajzoljatok mert a feladatom teljesen jó volt és a 20 pont helyett 5 pontot adtak. Jó hogy ott voltam mert mondtam ha csak erre van szükség akkor most itt fejből lerajzolom hogy elhiggye.Erre azt mondta rajzoljam le ha kondi van a tekercs helyett kb. 2 perc alatt lerajzoltam neki és adott még 4pontot hogy 5ös legyen. |
Igen, tudom. Én pontosan 25 pontot veszítettem csak a kapkodás, dekoncentráltság és az idegesség miatt. Ebből 15-öt azzal, hogy a legvégén gyorsan átfutottam mindent, és kapkodva egy jó megoldást rosszra javítottam, 5-öt azzal, hogy nem olvastam végig egy feladatot, 5-öt azzal, hogy egy kisebb számot nagyobbnak ítéltem, mint egy nagyobbat. Lehet, hogy még egyszer megírom, mert ez úgy gondolom, hogy nem a valóságot tükrözi! Persze ez az én hibám... |
Szerintem nem érdemes, senki nem fogja megkérdezni tőled hogy hanyas volt a villtan 3 vizsgád mikor átadod a diplomádat. Én a villtan 2 nél voltam ugyanígy mint te. De hidd el nem érdemes emésztened emiatt magad. Lényeg hogy tudod hogy tudod. Az igazság meg az hogy nem vagyunk 20-évesek és nekünk másra is kell gondolnunk sem mint hogy csak a tanulással foglalkozzunk és már-már az idő is az ellenségünk mivel nem jár olyan gyorsan az agyunk mint 20-évesen. Csináld meg a matek 3-at most az a fontos.Aztán jöhet a köv félév. |
éS MEGINT iMRÉNEK VAN IGAZA. |
Jól van, majd holnapra talán kiheverem. Tudom, hogy egy 3-as nem a világvége, inkább dühös vagyok magamra. |
Feleslegesen ne kínozd magad a maximumra való törekvéssel, hidd el nem érdemes. |
|  | | petya83

Hozzászólások száma: 299 Join date: 2011. Jan. 15. Tartózkodási hely: Mikor hol,de hétvégén Miskolc.
 | Téma: Re: Villamosságtan III. Pént. Jan. 06, 2012 9:52 pm | |
| | Vajda Imre írta: | | Kalmus Péter írta: | | petya83 írta: | | Vajda Imre írta: | | Kalmus Péter írta: | | Vajda Imre írta: | egyébként azért lett kevesebb a pontom mert nem rajzoltam le a szuperpoziciót t=+0-ban és áll.állapotban úgyhogy a vizsgán rajzoljatok mert a feladatom teljesen jó volt és a 20 pont helyett 5 pontot adtak. Jó hogy ott voltam mert mondtam ha csak erre van szükség akkor most itt fejből lerajzolom hogy elhiggye.Erre azt mondta rajzoljam le ha kondi van a tekercs helyett kb. 2 perc alatt lerajzoltam neki és adott még 4pontot hogy 5ös legyen. |
Igen, tudom. Én pontosan 25 pontot veszítettem csak a kapkodás, dekoncentráltság és az idegesség miatt. Ebből 15-öt azzal, hogy a legvégén gyorsan átfutottam mindent, és kapkodva egy jó megoldást rosszra javítottam, 5-öt azzal, hogy nem olvastam végig egy feladatot, 5-öt azzal, hogy egy kisebb számot nagyobbnak ítéltem, mint egy nagyobbat. Lehet, hogy még egyszer megírom, mert ez úgy gondolom, hogy nem a valóságot tükrözi! Persze ez az én hibám... |
Szerintem nem érdemes, senki nem fogja megkérdezni tőled hogy hanyas volt a villtan 3 vizsgád mikor átadod a diplomádat. Én a villtan 2 nél voltam ugyanígy mint te. De hidd el nem érdemes emésztened emiatt magad. Lényeg hogy tudod hogy tudod. Az igazság meg az hogy nem vagyunk 20-évesek és nekünk másra is kell gondolnunk sem mint hogy csak a tanulással foglalkozzunk és már-már az idő is az ellenségünk mivel nem jár olyan gyorsan az agyunk mint 20-évesen. Csináld meg a matek 3-at most az a fontos.Aztán jöhet a köv félév. |
Megvan nem? Akkor? Ne idegesítsd magad. Sokak csak a 2-esre mannek hiába tudják.Ha már görbül megvan és a kutya nem nézi.
éS MEGINT iMRÉNEK VAN IGAZA. |
Jól van, majd holnapra talán kiheverem. Tudom, hogy egy 3-as nem a világvége, inkább dühös vagyok magamra. |
Feleslegesen ne kínozd magad a maximumra való törekvéssel, hidd el nem érdemes. |
_________________ ------------------------------------------------------------------------------- Hey!! Mami bimbóval törli a táblát!  |
|  | | AntalZé Admin

Hozzászólások száma: 274 Join date: 2011. Jan. 15. Age: 30 Tartózkodási hely: Dunaföldvár
 | Téma: Re: Villamosságtan III. Csüt. Jan. 19, 2012 7:47 pm | |
| Ki jön holnap? Nem tudom megnyitni a neptunt.
Szerintetek mi lesz holnap? |
|  | | Vajda Imre Admin

Hozzászólások száma: 428 Join date: 2011. Jan. 15. Age: 43 Tartózkodási hely: Budapest
 | Téma: Re: Villamosságtan III. Pént. Jan. 20, 2012 4:04 am | |
| | AntalZé írta: | Ki jön holnap? Nem tudom megnyitni a neptunt.
Szerintetek mi lesz holnap? |
https://neptunweb.uni-obuda.hu/H@II6@+0/login.aspx
itt próbáld megnyitni! |
|  | | Vicktoria
Hozzászólások száma: 7 Join date: 2011. Dec. 08.
 | Téma: Re: Villamosságtan III. Kedd. Jan. 24, 2012 4:42 pm | |
| Sziasztok, Én tegnap túlestem a villany 3 vizsgán, meg is lett(külön időpontban írtam meg a nappalisokkal, mert pénteken már dolgozom). De akik pénteken jönnek vizsgázni, azok nagy valószínűséggel azt a sort kapják +, mint én. A feladatokat szó szerint nem jegyeztem meg, de jellegre olyanok voltak, mint az aktuális tankönyvekből a következők: -A helygörbés szertkesztgetős p=0, p=2, stb-TK/146/12. Ha jól emlékszem, mindegyik Z=10 ohm.Meg volt adva a teljesítmény tényező & annak alapján kellett kiszámolpni a hatásos teljesítményt, ill. a hozzá tartozó áramerősséget. -Bode-diagram: TK/42/6, de itt még megkérdezték, h omega=20 r/s esetén mennyi lesz Ukimeneti, ha Ubemeneti=100V -A tranziens jelenségekből az egyenáramos: TK/48/9 A váltóáramos rész pedig:83/24,25. Sok sikert mindenkinek!  |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |